- بازدید : (642)
چکیده
در عصر مدیریت و رهبری مهمترین مساله ی مدیریت کارآیی و اثر بخشی در عملکرد است دقت در انتخاب مدیران اثر بخش و توانمند در دستگاهها و سازمانها خصوصا مهمترین سازمان کشور به لحاظ تربیت نسل آینده یعنی آموزش و پرورش لازم و ضروری میباشد از طرفی طبق آخرین تحقیقات مدیران موفق و اثر بخش از خصوصیات شخصیتی ویژه و منحصر به فردی برخوردارند که روانشناسی شخصیت از آن به عنوان تیپ شخصیتی یاد میکند با این وضع شناخت تیپ شخصیتی مدیران باید بتواند ما را به سوی انتخاب مدیران شایسته و اثر بخش راهنمایی کند. در این پژوهش مقصد محقق این بود که دریابد آیاد تیپ شخصیتی مدیران با اثر بخشی آنان در ارتباط است؟ و میزان تاثیر گذاری تیپهای شخصیتی روی اثر بخشی چقدر است؟لذا با توجه به قلمرو زمانی و مکانی تحقیق جامعه آماری شامل سه جامعه مدیران اولیاء و مربیان و دانش آموزان در مدارس ابتدائی دخترانه و پسرانه اعم از دولتی و غیر دولتی در ناحیه 5 آموزش و پرورش میباشد که تعداد آنها طبق گزارش واحد آموزش 104 مدرسه میباشد چون نماینده معلمین را معرف معلمان و نماینده انجمن و اولیاء معرف انجمن و اولیاء و نماینده دانش آموزان را نماینده دانش آموزان میدانستیم لذا در هر مدرسه نمایندگان به پرسشنامههای ما پاسخ دادند.
واحد نمونه: با توجه به اهداف پژوهش هر واحد نمونه مدیر یک مدرسه میباشد.
برای برآورد حجم نمونه ابتدا یک نمونه مقدماتی 30 تایی از جامعه آماری انتخاب و اندازه واریانس جمع سوالات پرسش نامه اثر بخشی را محاسبه کردیم که اندازه این واریانس برابر 08/17 محاسبه گردید. با توجه به نتایج این تحقیق بطور کلی میتوان نتیجه گرفت که مدیران با تیپ ESTJ دارای اثربخشی بالا، تیپ ISTJ دارای اثربخشی بالا، تیپ ESTP دارای اثربخشی متوسط و تیپ ISTP دارای اثربخشی پایین هستند.
واژگان کلیدی:تیپ های شخصیتی ، مدیران ،کارآیی،عملکرد سازمانی
- تحقیق:عوامل موفقیت معلم
- مقاله پژوهشی(ارتباط اختلالات رفتاری با هوش هیجانی در دانش آموزان)
- ارتباط سبك هاي مقابله اي با هوش هيجاني در دانش آموزان
- پیشرفت گرایی و آموزش و پرورش
- ايجاد انگيزه در ادامه تحصيل معلمان.
- مقاله:وسواس و درمان آن / مقایسه دو شیوه شناخت درمانگری اسلامی و شناخت درمانگری سنّتی
- تاثیر ویژگی های شخصیتی و یادگیری خودنظم-داده شده بر عملکرد تحصیلی دانشجویان
- مقاله:ویژگی های فیزیکی و فرهنگی فضاهای آموزشی دوره ابتدایی چهار کشور
- lمقاله:فلسفه آموزش و پرورش از دیدگاه جان هنری نیومن
- مقاله:مفهوم شناسی و حقیقت یابی حیات طیبه از منظر قرآن کریم
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .